Monsterboard werkgevers

Home » Monsterboard werkgevers

Een soort van Monsterboard voor werkgevers

Monsterboard is een handige vacaturesite die bij de meeste werkgevers en uitzendbureaus wel bekend is. Werkzoekenden plaatsen hier hun cv’s op waarna werkgevers de juiste kandidaten zoeken door de actuele cv-database te bekijken. Onze website ikbenbeschikbaar.nl is in dat opzicht niet veel anders voor werkgevers dan Monsterboard. Onze website werkt wat dat betreft namelijk precies hetzelfde. Toch zijn er diverse redenen om ikbenbeschikbaar.nl boven Monsterboard te verkiezen. Deze redenen lichten we graag toe.

ikbenbeschikbaar uitzendbureau

Slim werken. Laat het systeem voor je vinden.

Bekijk kandidaten in de kaartweergave

Jouw profiel is veilig en alleen zichtbaar voor onze klanten

Filter kandidaten

Aangesloten uitzendbureaus doorzoeken dagelijks de CV's

Automatische alerts bij nieuwe kandidaten

Jouw profiel wordt gevonden en zo vind je snel een nieuwe job!

ikbenbeschikbaar werk zoeken

Voordelen van onze website ten opzichte van Monsterboard voor werkgevers

Wij zijn van mening dat het werven van nieuwe medewerkers niet moeilijk hoeft te zijn. Daarom bieden we een no-nonsense abonnement aan. Anders dan bij Monsterboard hoeven werkgevers bij ons niet te kiezen tussen diverse pakketten. Wij hebben namelijk slechts één pakket waarbij alles inbegrepen is. Bovendien is dit pakket een stuk voordeliger dan bij andere vacaturesites. Je kiest zelf of je maandelijks of jaarlijks betaalt en deelt jouw abonnement met iedereen binnen jouw vestiging.

Vraag een gratis proefaccount aan

Ben je benieuwd naar hoe onze database kan bijdragen aan de zoektocht naar nieuwe (tijdelijke) medewerkers? Vraag dan vandaag nog een gratis proefaccount aan via onze website. Heb je vragen of wil je graag meer informatie voor werkgevers? Neem dan contact met ons op via info@fyff.nl.