Verbeter je verkoopproces met breinkennis

De werking van de koopknop in het brein is het laatste puzzelstuk

Verbeter je verkoopproces met breinkennis. Hoe dan? 25 mei 2021 host IkBenBeschikbaar.nl een gratis kennissessie voor iedereen die in de uitzendbranche of in Human Resources werkt. Intercedent, recruitment consultant, intermediair of recruiter? Hier wil je bij zijn. Hans Jansen en Marcel Bos leggen je uit hoe je je klant verleid tot kopen, zonder te verkopen. We kennen dat gevoel. Echt, lees maar verder.

Anasha vertelt wat “Verleid je klant met breinkennis” haar bracht
Anasha was jarenlang intercedente en vertelt hoe “Verleid je klant met breinkennis” haar leven als intercedente makkelijk zou hebben gemaakt: “Wat was ik trots om intercedent te zijn. Vraag en aanbod samenbrengen. Simpel toch? Maar vacatures komen niet vanzelf en de telefoon vond ik alleen leuk als hij ging. Koud bellen is een ander verhaal. Anasha, jij bent zó commercieel. Iedereen om mij heen wist het zeker: Anasha is een kei in het binnenhalen van nieuwe business. Zelf twijfelde ik. Het knaagde, aan mij en mijn leidinggevende. Hoe haal je het eruit?
blockquotes
Had ik toen maar geweten wat ik nu weet
Toen ik zelf vestigingsmanager werd kreeg ik te maken met dezelfde drempelvrees bij ‘mijn’ intercedenten. Had ik maar geweten wat ik nu weet. Dat was zoveel makkelijker geweest voor mij en mijn collega’s.” Die kennis bieden ikbenbeschikbaar.nl, Hans Jansen en Marcel Bos je 25 mei. Gratis! Je kunt het universeel toepassen. Bijvoorbeeld op je Social Media kanalen of als je iets intern verkoopt.
Verleid je klant met breinkennis
Daar zijn die woorden weer: verleiden en breinkennis. Tell me more! Mensen houden niet van pusherige verkopers. Dat geldt voor elke branche, ook voor de uitzendbranche. Maar ja, we moeten wel geld verdienen, mensen aan een baan helpen en werkgevers de juiste kandidaat voorstellen. Hoe lossen we dit op? Inderdaad, door breinkennis. Begrijp je hoe het brein werkt en hoe je het kunt beïnvloeden, dan pas je deze methode succesvol toe.
blockquotes
Vertrouwen, respect en gunning zijn het resultaat van een biochemisch breinproces

Vertrouwen, respect en gunning zijn het resultaat van een biochemisch breinproces. Hoe werkt dat en hoe pas je het effectief toe? Dat leer je tijdens deze kennissessie. Hans en Marcel geven je praktische handvatten en handige tips hoe je in een gesprek, brief, mail of op de website keuzes stuurt en beïnvloed. De werking van de koopknop in het brein is het laatste puzzelstuk dat je nodig hebt om jouw sales proces te verbeteren.

Wat bespreken we tijdens deze IkBenBeschikbaar.nl sessie?

Alles om jouw sales proces aan te passen aan jouw prospect. Je sales proces wordt makkelijker en effectiever. Maar goed, de vraag was: Wat bespreken we? Onder andere het 1234 stappenplan, welke breinwetten invloed hebben op de koopknop in je brein, hoe je je verhaal goed opstelt en vertelt. Een gamechanger voor elke intercedent, recruiter of consulent. Jij wilt toch ook verkopen met minder moeite?

De sprekers: Hans Jansen en Marcel Bos

Hans Jansen van Open Doors Academy. Hans is een autoriteit op het gebied van sales training. De manier waarop hij vertelt zorgt dat je deze kennis zeker onthoudt. Hans ademt new business. Zijn methodieken zijn simpel en effectief. Stop met verkopen, start met verleiden. Start met een goed verhaal, geloof in wat jij verkoopt en je hebt de helft al gewonnen. Lol in wat je doet straal je uit en zorgt dat mensen jou leuk vinden. En dat, is onlosmakelijk verbonden met zakelijk succes. Vinden mensen jou leuk? Dan kopen ze van jou.

Marcel Bos van Sparkwise, medeauteur van The Why of Everything. Vraag Marcel alles over de werking van het brein. Hij legt het je to-the-point en met herkenbare voorbeelden uit. Marcel onderzocht de werking van het brein meer dan 5 jaar. Met meer dan 60 wetenschappers schreef hij Why of Everything. Daarin lees je alles over hersenwetten. Leg deze hersenwetten naast het verhaal van Hans en je begrijpt waarom verleiden werkt en verkopen juist niet.

blockquotes
Met humor en direct toepasbaar
Het “Verleid je klant met breinkennis” event 25 Mei
25 mei is het zover het “Verleid je klant met breinkennis” event. Via Youtube bekijk je het gesprek tussen Hans, Marcel en Anasha. Hans leert je zijn verkoop methodiek. Marcel legt, vanuit de neurowetenschap, uit waarom het werkt.   Tijdens het kijken borrelen natuurlijk allerlei vragen op. Daarom namen we de uitzending vooraf op. Dan kun jij tijdens de uitzending live chatten met Anasha, Hans en Marcel. Kom maar op met jouw vragen over situaties waarmee jij dagelijks te maken hebt. Aan het einde van de sessie kan jij niet wachten acquisitie te plegen. Let maar op. Voor Anasha is de telefoon inmiddels haar beste vriend. Zorg dat dat bij jou geen 15 jaar duurt en meld je aan. Optimaliseer jouw verkoopproces nog tijdens de sessie.
Waarom organiseren wij deze gratis kennissessies bij ikbenbeschikbaar.nl?
Bij IkBenBeschikbaar.nl geloven we in de kracht van samenwerking en kennisdeling. Alleen ga je sneller, samen komen we verder. Al onze diensten zijn daarop gebaseerd. Op IkBenBeschikbaar.nl schrijven kandidaten zich in en zijn dan vindbaar voor meerdere uitzendbureaus in hun regio. In de cv-database vinden de aangesloten bureaus makkelijk en efficiënt de juiste match voor hun vacature. Samen maken we iedereen blij. Zijzijnbeschikbaar.nl het partner platform voor uitzend, – interim, – en detacheringsbureaus. Heb je een top kandidaat, maar geen vacature? Plaats de kandidaat op zijzijnbeschikbaar.nl. Help de kandidaat aan een baan en een collega bureau of werkgever aan de juiste match voor hun vacature. Iedereen wint. Daar worden we blij van. De kandidaat, het bureau en de werkgever ook. Onze gratis kennissessies helpen jou om iedereen nog beter van dienst te zijn. Tijdens de kennissessies ontmoet je jouw collega’s. Zo heb je bij de volgende co-plaatsing meteen een gezicht bij de naam. Win-win-win situaties noemen wij dat. Zien we je de 25e? Wij hebben er zin in! Aanmelden doe je via deze link https://www.eventbrite.nl/e/tickets-intermediairs-verleid-je-klant-met-brein-kennis-152667804513