Vacaturebank regionaal

Home » Vacaturebank regionaal

Zou je graag een vacaturebank vinden waarbij je ook regionaal kunt zoeken naar geschikte kandidaten? Dan is ikbenbeschikbaar.nl dé website voor jou. In een database verzamelen we cv’s van mensen door heel Nederland die zich beschikbaar stellen voor een (tijdelijke) baan. Ook in de regio van jouw bedrijf zijn er zeer waarschijnlijk voldoende kandidaten. Wanneer je regionaal wilt zoeken naar nieuwe werknemers kun je dus het best onze vacaturebank gebruiken.

ikbenbeschikbaar uitzendbureau

Slim werken. Laat het systeem voor je vinden.

Bekijk kandidaten in de kaartweergave

Jouw profiel is veilig en alleen zichtbaar voor onze klanten

Filter kandidaten

Aangesloten uitzendbureaus doorzoeken dagelijks de CV's

Automatische alerts bij nieuwe kandidaten

Jouw profiel wordt gevonden en zo vind je snel een nieuwe job!

ikbenbeschikbaar werk zoeken

Een vacaturebank waarbij je een regionaal zoekprofiel opstelt

Via onze vacaturebank is het mogelijk om een zoekprofiel op te stellen, wat uiteraard handig is als je regionaal zoekt naar geschikte kandidaten. In dit zoekprofiel zet je alle eisen die je, naast de locatie, stelt aan een kandidaat. Nadat je dit hebt ingesteld, hoef je alleen nog maar te wachten. We sturen je dan namelijk direct een bericht als iemand een cv uploadt die voldoet aan jouw wensen. Zo hoef je niet eindeloos cv’s te bekijken, maar ontvang je slechts een selectie van mogelijk passende kandidaten.

Ontdek de voordelen van onze vacaturebank

Natuurlijk zijn er meerdere vacaturebanken, zoals Monsterboard, waarbij je regionaal kunt zoeken naar geschikte kandidaten. Toch bieden we enkele voordelen ten opzichte van deze vacaturebanken. Zo bieden we alleen een no-nonsense abonnement aan waarbij alles is inbegrepen en waar je niet te veel voor betaalt. Bovendien kun je met heel jouw vestiging gebruikmaken van hetzelfde account. Wacht daarom niet langer en vraag direct een gratis proefaccount aan. Heb je vragen over het afsluiten van een abonnement of wil je meer informatie voor uitzendbureaus? Mail dan naar info@fyff.nl.