Ontmoet het team achter Ikbenbeschikbaar.nl

Ons motto is: niet zoeken, maar gevonden worden!

Ikbenbeschikbaar.nl is onderdeel van FYFF (fyff.nl), hét uitzendplatform van Nederland.

Samen met aangesloten uitzendbureaus werken wij elke dag hard om werkzoekenden te helpen in het vinden van een baan. Wie zijn wij? Maak hieronder kennis met ons team.

Ron Stoorvogel

Simpel is zo moeilijk. Ik heb een fascinatie voor processen. Verbaas me over waarom het vaak zo moeilijk gaat, terwijl het zo simpel kan zijn. Mijn doel is mensen en bedrijven helpen met simpele oplossingen.  De slogan “Waarom moeilijk als het makkelijk kan” gaat als een rode draad door mijn leven. Samen met de uitspraak “wat mijn kracht is, is ook mijn achilleshiel”, want sommige processen zijn bewust moeilijk en niet zo makkelijk simpel te maken. Zoals het selecteren van het juiste personeel.

Daarom ben ik blij met een team om me heen. Ik kan creatief de simpelste oplossingen verzinnen voor moeilijke issues, maar zonder de juiste mensen om me heen blijft het vaak bij het idee. Een team met mensen die mij weer inspireren om het onmogelijke toch mogelijk te maken. Een team wat door samenwerking en respect succes verkrijgt in plaats van afdwingt. Mijn team heet FYFF. 

Mijn naam is Stephan, sinds 2001 actief op het snijvlak tussen business en IT. Begonnen als consultant, en later als Operationeel Directeur werkzaam geweest voor een B2B softwarebedrijf. In deze internationale rol heb ik niet alleen veel mensen en culturen leren kennen, maar ben ik ook enorm gegroeid, als persoon en als professional.

Als ondernemer investeer ik nu in mensen en goede ideeën. Het liefst in teamverband, omdat ik geloof in 1+1=3. Samen kom je veel verder, houd je elkaar scherp, en vul je elkaar aan. Met FYFF bouwen we aan mooie oplossingen, slimme software en een (online) community voor uitzendbureaus. Daar loop ik warm voor, en ik ben elke dag weer blij om mijn steentje hieraan te kunnen bijdragen.

Stephan Lachner

Erwin Grootenboer

Ik ben gek op alles wat met groei en commercie te maken heeft. In de commercie werken is een mooi vak en wordt extra bijzonder als het met plezier is gedaan. Binnen mijn werk geloof ik in vier pijlers: Aandacht, Positiviteit, Passie en Toegevoegde Waarde. 

Aandacht voor elkaar in een team, maar ook voor klanten en de maatschappelijk positie die we innemen. 

Positiviteit, daarbij denken in kansen en werken met de mogelijkheden die er zijn. 

Passie, voor de dienst, de markt en het werk wat we mogen uitvoeren zoals in de uitzendbranche. 

Toegevoegde waarde: “Waar maken we de meest impact? In welke markt en voor welk type klant zijn we de ideale partner?” Dat is wat werken in de commercie voor Ikbenbeschikbaar.nl tot een mooi vak maakt.