Ontmoet het team achter Ikbenbeschikbaar.nl

Ons motto is: niet zoeken, maar gevonden worden!

Ikbenbeschikbaar.nl is onderdeel van FYFF (fyff.nl), hét uitzendplatform van Nederland.

Samen met aangesloten uitzendbureaus werken wij elke dag hard om werkzoekenden te helpen in het vinden van een baan. Wie zijn wij? Maak hieronder kennis met ons team.

Anasha van Tooren

Synergie is de uitkomst van een simpele berekening. Wanneer je talenten bij elkaar optelt is de uitkomst altijd meer.

Mijn naam is Anasha, moeder van 3 kids en ondernemer. Ik verbind mensen met elkaar. Sinds 2006 als recruiter, sinds 2016 door het organiseren van business events.

Mijn passie is het samenbrengen van mensen met als doel het beste in hen naar boven halen. FYFF stelt mij in staat al mijn talenten in te zetten binnen 1 organisatie. Klanten en relaties van FYFF mogen van mij verwachten dat ik alles doe wat binnen mijn bereik ligt hen te begeleiden naar hun doel. Mijn instrumenten: het FYFF platform en de kennis en vaardigheden die ik als ondernemer en HR-professional heb opgedaan. Wil je meer weten, een keer sparren? Ik vind het altijd leuk om te bellen!

Ik ben Edwin van Noord geboren in 1968, vader van 3 kinderen,  2 dochters en een bonus zoon 

Bijna heel mijn werkleven ben ik actief geweest in de maritieme en offshore wereld met name gericht op lading pompen voor olie- en chemicaliën tankers. Deze internationale job heeft mij in contact gebracht met organisaties, mensen en culturen over de hele wereld. Van nature maar ook door deze ervaring snap ik mensen en leg ik snel verbanden. Ik hoor wat mensen zeggen al zeggen ze wat anders.  

Sinds 2014 ben ik zelfstandig ondernemer, in diverse disciplines en treed ik op als consultant voor bedrijven. Via mijn partner ben ik in aanraking gekomen met arbeidsbemiddeling en zag ik bij FYFF dat het anders dan anders was, dit wakkerde mijn nieuwsgierigheid aan en nu ben ik verbonden aan FYFF als strategic account coördinator.

Edwin van Noord

Ron Stoorvogel

Simpel is zo moeilijk. Ik heb een fascinatie voor processen. Verbaas me over waarom het vaak zo moeilijk gaat, terwijl het zo simpel kan zijn. Mijn doel is mensen en bedrijven helpen met simpele oplossingen.  De slogan “Waarom moeilijk als het makkelijk kan” gaat als een rode draad door mijn leven. Samen met de uitspraak “wat mijn kracht is, is ook mijn achilleshiel”, want sommige processen zijn bewust moeilijk en niet zo makkelijk simpel te maken. Zoals het selecteren van het juiste personeel.

Daarom ben ik blij met een team om me heen. Ik kan creatief de simpelste oplossingen verzinnen voor moeilijke issues, maar zonder de juiste mensen om me heen blijft het vaak bij het idee. Een team met mensen die mij weer inspireren om het onmogelijke toch mogelijk te maken. Een team wat door samenwerking en respect succes verkrijgt in plaats van afdwingt. Mijn team heet FYFF. 

Mijn naam is Stephan, sinds 2001 actief op het snijvlak tussen business en IT. Begonnen als consultant, en later als Operationeel Directeur werkzaam geweest voor een B2B softwarebedrijf. In deze internationale rol heb ik niet alleen veel mensen en culturen leren kennen, maar ben ik ook enorm gegroeid, als persoon en als professional.

Als ondernemer investeer ik nu in mensen en goede ideeën. Het liefst in teamverband, omdat ik geloof in 1+1=3. Samen kom je veel verder, houd je elkaar scherp, en vul je elkaar aan. Met FYFF bouwen we aan mooie oplossingen, slimme software en een (online) community voor uitzendbureaus. Daar loop ik warm voor, en ik ben elke dag weer blij om mijn steentje hieraan te kunnen bijdragen.

Stephan Lachner

Erwin Grootenboer

Ik ben gek op alles wat met groei en commercie te maken heeft. In de commercie werken is een mooi vak en wordt extra bijzonder als het met plezier is gedaan. Binnen mijn werk geloof ik in vier pijlers: Aandacht, Positiviteit, Passie en Toegevoegde Waarde. 

Aandacht voor elkaar in een team, maar ook voor klanten en de maatschappelijk positie die we innemen. 

Positiviteit, daarbij denken in kansen en werken met de mogelijkheden die er zijn. 

Passie, voor de dienst, de markt en het werk wat we mogen uitvoeren zoals in de uitzendbranche. 

Toegevoegde waarde: “Waar maken we de meest impact? In welke markt en voor welk type klant zijn we de ideale partner?” Dat is wat werken in de commercie voor Ikbenbeschikbaar.nl tot een mooi vak maakt.