Onbeperkt kandidaten vinden in onze CV-database.

  25 mei 2021 – webinar ‘verleid je klant met breinkennis’ (Hans Jansen / Marcel Bos ) – meer info & aanmelden

Niet zoeken maar vinden.

Vragen jouw klanten naar tijdelijk personeel, maar vind je niet de juiste kandidaten? In onze cv-database vind je uitsluitend actuele kandidaten die open staan voor flexwerk. Zo hoef je nooit meer een vacature te plaatsen. 

Slim werken: laat het systeem voor je zoeken.

Bekijk kandidaten in de kaartweergave

Met de kaartweergave bekijk je visueel alle kandidaten. Hier kun je ook verder selecties maken en inzoomen. Zo vind je snel je juiste kandidaat.

Filter kandidaten

Selecteer op branche, functie, regio, opleidingen maar ook op voertaal en werktijden. Filter daarnaast op certificaten en kwalificaties zoals VCA, EHBO en BIG.

Automatische alerts bij nieuwe kandidaten

Jouw zoekopdrachten sla je onbeperkt op. Met handige alerts ontvang je automatisch bericht als nieuwe kandidaten zich inschrijven.

Tientallen klanten gingen je voor.

Binnen 5 minuten had ik toegang tot het systeem. 20 minuten later vond ik een geschikte kandidaat en de match voor de vacature. Die kon gelukkig de volgende dag al aan de slag als logistiek medewerker.
Ilse Vegter
Uitzendbureau OCRE

Vind onbeperkt kandidaten in onze cv-database

In de cv-database van ikbenbeschikbaar.nl vind je de echte doeners: vakmensen op vmbo- en hbo-niveau, die een uitzendbaan zoeken. Zij schrijven zich graag bij ons in, omdat ze dan in één klap gevonden worden door intermediairs en uitzendbureaus in hun omgeving. Omdat we een duidelijke focus hebben en onze database altijd up-to-date houden, vind jij supersnel de geschikte kandidaat. Zoek je doorlopend? Met een handige e-mailalert hoef je niet elke dag te kijken, maar krijg je vanzelf bericht als nieuwe kandidaten zich inschrijven die matchen met jouw zoekopdracht. Lukt de zoektocht onverhoopt niet? Laat het ons gerust weten, want we zoeken graag met je mee!

 

Wij houden niet van regeltjes en beperkingen. Daarom mag je met al jouw vestiging-collega’s in onze database. Bovendien gelden geen beperkingen en mag je zoveel cv’s bekijken en downloaden als je wilt. Wel zo prettig.