Online vacaturebank

Home » Online vacaturebank

Ikbenbeschikbaar.nl is een online vacaturebank voor intermediairs en uitzendbureaus die op zoek zijn naar tijdelijke krachten. Wie op zoek is naar (tijdelijk) werk, upload heel eenvoudig zijn of haar cv. Vervolgens krijgen intermediairs en uitzendbureaus een melding als dit profiel overeenkomt met het profiel dat zij zoeken. Onze vacaturesite is hierdoor een goede oplossing voor zowel werkzoekenden als werkgevers.

ikbenbeschikbaar uitzendbureau

Slim werken. Laat het systeem voor je vinden.

Bekijk kandidaten in de kaartweergave

Jouw profiel is veilig en alleen zichtbaar voor onze klanten

Filter kandidaten

Aangesloten uitzendbureaus doorzoeken dagelijks de CV's

Automatische alerts bij nieuwe kandidaten

Jouw profiel wordt gevonden en zo vind je snel een nieuwe job!

ikbenbeschikbaar werk zoeken

Een online vacaturebank voor werkzoekenden

Ben je op zoek naar werk en wil je hierbij gebruikmaken van een goede vacaturesite? Dan biedt ikbenbeschikbaar.nl een uitgelezen kans voor jou. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het uploaden van jouw cv. Daarna hoef je alleen nog maar af te wachten tot je benaderd wordt door een potentiële nieuwe werkgever. Je bent dus al in enkele muisklikken klaar en hoeft daarna niets meer te doen. Zo eenvoudig was het vinden van een nieuwe en goede baan via een vacaturesite nog nooit! Wacht daarom niet langer en schrijf je in bij onze online vacaturebank.

Sluit een abonnement af als werkgever

Ben je een werkgever of intermediair? Voor een goede en eerlijke prijs kun je dan een abonnement nemen op onze vacaturesite. Je krijgt dan op elk moment van de dag toegang tot onze online vacaturebank, waar je een actueel overzicht ziet van werkzoekenden. Ook stel je binnen een paar klikken een zoekprofiel in, waarna je een melding krijgt als nieuwe potentiële kandidaten zich aanmelden. Het is hierdoor vergelijkbaar met een online vacaturebank zoals Monsterboard. Heb je vragen over onze vacaturesite of wil je meer informatie voor werkgevers? Neem gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@fyff.nl.