Online inschrijven voor werk

Home » Online inschrijven voor werk

Wist je dat je je heel eenvoudig online kunt inschrijven voor werk? Via onze vacaturebank ikbenbeschikbaar.nl is dit in een handomdraai geregeld. Het enige wat jij hoeft te doen is jouw cv te uploaden op onze website. Op die manier laat jij aan intermediairs, uitzendbureaus en werkgevers weten dat je beschikbaar bent voor (tijdelijk) werk. Heb je geen cv? Maak je dan niet druk. Deze zet je namelijk heel eenvoudig in elkaar via onze website. 

ikbenbeschikbaar uitzendbureau

Slim werken. Laat het systeem voor je vinden.

Bekijk kandidaten in de kaartweergave

Jouw profiel is veilig en alleen zichtbaar voor onze klanten

Filter kandidaten

Aangesloten uitzendbureaus doorzoeken dagelijks de CV's

Automatische alerts bij nieuwe kandidaten

Jouw profiel wordt gevonden en zo vind je snel een nieuwe job!

ikbenbeschikbaar werk zoeken

Online inschrijven voor werk bij jou in de buurt

Wil jij je graag online inschrijven voor werk, maar wil je het liefst niet ver reizen voor jouw nieuwe baan? Bij onze website zijn werkgevers en uitzendbureaus uit het hele land ingeschreven, waardoor het ook mogelijk is bij jou in de regio werk te vinden. Wanneer een werkgever of intermediair uit de buurt wil kennismaken met jou op basis van je cv, word je hiervan direct op de hoogte gesteld. Het enige wat jij hoeft te doen is je online inschrijven bij ons uitzendbureau.

Upload jouw cv vandaag nog

Wanneer je het liefst zo snel mogelijk nieuw werk hebt, kun je je het beste vandaag nog online inschrijven voor een (tijdelijke) baan. Dit doe je in enkele muisklikken door jouw cv te uploaden. Heb je vragen of wil je meer informatie voor kandidaten? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@fyff.nl.