Nieuwe medewerkers werven

Home » Nieuwe medewerkers werven

Wil jij nieuwe medewerkers werven? Dat kan tegenwoordig heel eenvoudig via onze online database. Op ikbenbeschikbaar.nl vind je namelijk een actueel overzicht van kandidaten die zich beschikbaar stellen voor allerlei operationele functies. Je vindt hier uitsluitend vakmensen die open staan voor tijdelijk werk en die weten dat ze benaderd worden door uitzendbureaus en recruiters. De kans is dus groot dat je hier iemand vindt die graag aan de slag wil gaan.

ikbenbeschikbaar uitzendbureau

Slim werken. Laat het systeem voor je vinden.

Bekijk kandidaten in de kaartweergave

Jouw profiel is veilig en alleen zichtbaar voor onze klanten

Filter kandidaten

Aangesloten uitzendbureaus doorzoeken dagelijks de CV's

Automatische alerts bij nieuwe kandidaten

Jouw profiel wordt gevonden en zo vind je snel een nieuwe job!

ikbenbeschikbaar werk zoeken

Nieuwe medewerkers werven is uiterst eenvoudig via ons

Het werven van nieuwe medewerkers kan soms erg lastig zijn. Want waar vind je nu de mensen die aan jouw zoekprofiel voldoen? Gelukkig wordt deze zoektocht je heel gemakkelijk gemaakt via onze online vacaturebank. Je kunt hier namelijk een zoekprofiel instellen. Nadat je dit hebt gedaan, ontvang je telkens een bericht op het moment dat iemand zich bij ons aanmeldt die voldoet aan jouw wensen en eisen. Zo blijf je steeds op de hoogte en zoek je eenvoudig jouw ideale kandidaat uit.

Sluit een abonnement bij ons af

Wij zijn van mening dat nieuwe medewerkers werven niet ingewikkeld hoeft te zijn. Daarom bieden we ook een no-nonsense abonnement aan. Dit is een compleet pakket voor een vaste prijs, waarbij je onbeperkt kandidaten kunt zoeken. Het abonnement mag je tevens delen met iedereen van jouw vestiging. Dat is natuurlijk wel zo gemakkelijk. Heb je vragen over het abonnement of wil je meer informatie voor uitzendbureaus? Neem dan gerust contact met ons op via info@fyff.nl.