Home » Cv uploaden

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan, kun je het beste jouw cv uploaden via ikbenbeschikbaar.nl. Wij beschikken namelijk over een groot netwerk aan intermediairs die op zoek zijn naar tijdelijke werkkrachten. Zij gebruiken onze cv-database om geschikte kandidaten te vinden, waar in Nederland dan ook. Veel flexwerkers die op zoek zijn naar een nieuwe baan plaatsen hun cv dus eenvoudig op onze vacaturesite, waarna ze alleen nog maar hoeven af te wachten tot hun potentiële nieuwe werkgever contact met hen opneemt. 

ikbenbeschikbaar uitzendbureau

Slim werken. Laat het systeem voor je vinden.

Bekijk kandidaten in de kaartweergave

Jouw profiel is veilig en alleen zichtbaar voor onze klanten

Filter kandidaten

Aangesloten uitzendbureaus doorzoeken dagelijks de CV's

Automatische alerts bij nieuwe kandidaten

Jouw profiel wordt gevonden en zo vind je snel een nieuwe job!

ikbenbeschikbaar werk zoeken

Je cv uploaden in slechts enkele minuten

Wie al een cv heeft, kan deze eenvoudig plaatsen op onze vacaturesite. Heb je echter nog geen cv? Maak je dan niet druk. Via ons platform is het mogelijk om in enkele minuten een cv in elkaar te zetten en deze te uploaden. Zo stel jij jezelf in een handomdraai beschikbaar voor intermediairs die online personeel werven. Ben jij het beu om steeds maar weer te solliciteren en afgewezen te worden? Draai de rollen dan om en laat een werkgever contact opnemen met jou. Het best kun je jezelf vandaag nog online inschrijven bij ons uitzendbureau door jouw cv op onze vacaturesite te plaatsen.

Stel jezelf vandaag nog beschikbaar

Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan? Wacht dan niet langer met het uploaden en plaatsen van jouw cv op onze vacaturesite. Wie weet krijg je binnenkort wel een aanbieding voor een hele fijne werkplek! Dat wil jij toch ook? Heb je vragen alvorens je jouw cv gaat uploaden? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@fyff.nl en vraag om meer informatie voor kandidaten. Wij staan je namelijk graag te woord.