Binnen 20 minuten de geschikte kandidaat

Het succesverhaal van OCRE en Ikbenbeschikbaar.nl

Het succes van onze klant is ons succes. Uiteraard delen we dat graag. Bij ikbenbeschikbaar.nl ligt de focus op persoonlijke aandacht, samenwerking, verbinding en de kandidaat. In het succesverhaal van OCRE en ikbenbeschikbaar.nl komen deze punten mooi naar voren. De kandidaat blij, OCRE blij, de klant van OCRE blij en wij blij. Dat is waar we het voor doen.

Samenwerking en persoonlijke aandacht: hoe werkt dat bij Ikbenbeschikbaar.nl

Zoals hierboven aangegeven focust ikbenbeschikbaar.nl onder andere op persoonlijke aandacht en samenwerking. Hoe doen we dat dan bij een online cv-database?

17:15, bij Anasha gaat de telefoon. “Mag ik jou nog storen?” het is Ilse van OCRE. Ja natuurlijk mag dat! Enthousiast en vriendelijk doet Ilse haar verhaal. Eén van de big 5 uitzendbureaus, de preferred supplier van de klant voor dit soort functies, kan niet leveren en nu mag OCRE dat doen. Altijd fijn zo’n kans… Als je hem ook echt pakt natuurlijk. Daar ligt nu net de uitdaging.

Binnen 20 minuten een geschikte kandidaat gevonden in de cv-database

Helaas leverde de zoektocht in de eigen cv-database niet het gewenste resultaat. Geen geschikte kandidaat. En de klant heeft haast. OCRE is één van de bij ikbenbeschikbaar.nl aangesloten interim-bureaus en heeft daarmee onbeperkt toegang tot de meer dan 1000 beschikbare kandidaten in de online cv-database van ikbenbeschikbaar.nl.

Maar, om daarin te zoeken heb je wel je inlog nodig. Die had ze helaas niet bij de hand. Kunnen we helpen? Zeker! Binnen 5 minuten had Ilse toegang tot het systeem. 20 minuten later vond ze een geschikte kandidaat en de match voor de vacature. Die kon gelukkig de volgende dag al aan de slag als logistiek medewerker.

Een mooie match voor OCRE, de klant van OCRE, de kandidaat en natuurlijk voor ons.

Over OCRE: Outsourcing, Consultancy, Recruitment en Executive Search

Daarom zetten we OCRE graag even extra in de spotlights. OCRE is een bureau waar enthousiaste specialisten, zoals Ilse, werken. Ocreanen, zoals zij het noemen, zijn professionals die zich onderscheiden in specialistische kennis, drive, flexibiliteit en betrokkenheid. Zij werken samen met hun klanten om echte, waarde toevoegende oplossingen te realiseren.

Dat is een houding waarin wij ons heel goed kunnen vinden.

Over ons: Ikbenbeschikbaar.nl powered by FYFF

Ikbenbeschikbaar.nl (powered by FYFF), jouw online cv-database, We zijn een nieuw platform waar werkzoekenden en uitzendbureaus of intermediairs elkaar vinden. Zonder tussenkomst van een derde partij. De focus ligt bij ons op de kandidaat, persoonlijke aandacht, verbinding en samenwerking.

De missie van Ikbenbeschikbaar.nl is ambitieus. Als cv-database de Airbnb van de uitzendwereld worden is niet niets. Maar dat is wel precies waar we naartoe werken. Het faciliteren van de match tussen vacature en kandidaat door samenwerking. Op een manier die voor zowel kandidaat als intermediair efficiënt en effectief is.